Η Κυπριακή Αρχή Αντι-Ντοπίνγκ (CyADA) έχει δημιουργήσει το CyADAConnect, μία διαδραστική πλατφόρμα με ελεγχόμενη πρόσβαση με σκοπό να συλλέγει ανατροφοδότηση από τα ενδιαφερόμενα μέρη και να μπορούν οι συνεργάτες να μοιράζονται αρχεία μέσα σε ένα ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον.

 1. Για να συνδεθείτε στο CyADAγια πρώτη φορά ακολουθήστε τα πιο κάτω βήματα:

  1. Πληκτρολογήστε τον σύνδεσμο https://connect.cyada.org.cy/ στο πρόγραμμα περιήγησης σας για να μεταβείτε στην πλατφόρμα.
  2. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου και στο πεδίο «Κωδικός», τον κωδικό που σας στάλθηκε στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση από την CyADA όταν δημιουργήθηκε το προφίλ σας στο CyADAConnect.

  3. Μόλις συνδεθείτε για πρώτη φορά, σας συστήνουμε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης σας. Σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε από 6-10 χαρακτήρες.

   Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συνδυασμό οποιωνδήποτε Λατινικών χαρακτήρων από το A–Z (κεφαλαία ή και μικρά γράμματα), αριθμούς μεταξύ 0-9 και οποιονδήποτε ειδικό χαρακτήρα.

   Τον κωδικό πρόσβασής σας μπορείτε να τον αλλάξετε ανά πάσα στιγμή από το “Προφίλ” σας επιλέγοντας το όνομα σας στο επάνω μέρος της σελίδας δίπλα από το κουμπί αποσύνδεσης.

 2. Πλοήγηση: Επιλέγοντας Καταχώρηση, θα μεταφερθείτε στη σελίδα “Πίνακας Θεμάτων” όπου εμφανίζονται όλα τα «Θέματα» στα οποία συμμετέχετε και σας έχει δοθεί πρόσβαση.

 3. Επιλέγοντας οποιοδήποτε θέμα από τον Κατάλογο Θεμάτων θα κατευθυνθείτε στη σελίδα “Διαβούλευση” ή στη σελίδα “Συνεργασία” ανάλογα με το θέμα που συμμετέχετε.

  1. Για "Διαβούλευση":

   1. Στο πεδίο «σχόλια» μπορείτε να γράψετε τις απαντήσεις ή και εισηγήσεις σας. Μπορείτε να επιλέξετε Προσωρινή Φύλαξη για τα σχόλια σας και να κάνετε όσες αλλαγές χρειάζεστε, ή να επιλέξετε Φύλαξη και Καταχώρηση.
   2. Εκτός από τα σχόλια σας μπορείτε να επισυνάψετε αρχείο (jpg, jpeg, xls, doc, docx, pdf) που να μην υπερβαίνει τα 5ΜΒ.

  2. Για "Συνεργασία":

   1. Στη σελίδα “Συνεργασία” μπορείτε να μοιραστείτε τα σχόλια σας ή να ανεβάσετε αρχεία (jpg, jpeg, xls, doc, docx, pdf) μεγέθους έως και 50MB.
   2. Τα αρχεία θα παραμείνουν στην διάθεση σας εως και 30 ημέρες από την ημέρα ανάρτησης τους (ή όπως άλλως καθοριστεί από την Κυπριακή Αρχή Αντι-Ντοπινγκ) και μετά θα διαγράφονται αυτόματα.
   3. Μόλις καταχωρηθεί ένα σχόλιο, στην αριστερή μεριά της συζήτησης εμφανίζονται τα αρχικά του ονόματος του χρήστη που έκανε το σχόλιο καθώς επίσης και η ημερομηνία και η ώρα υποβολής του σχολίου. ( Παρακαλώ σημειώστε ότι η ώρα προσαρμόζεται αυτόματα με την Θερινή ‘Ώρα Ανατολικής Ευρώπης (EEST)).
   4. Για να κατεβάσετε ένα αρχείο, απλά επιλέξτε το όνομα του αρχείου στην περιοχή της Συζήτησης.

 4. Για να μεταβείτε στην αρχική σελίδα και σε άλλο θέμα επιλέξτε «Πίνακας Θεμάτων».